Center for Security Research ТВ гостувања Изјава за ТВ Клан

Изјава за ТВ Клан

Директорот на Центарот за безбедносни истражувања, доц. д-р Александар Нацев беше гостин во Дневникот на TV KLAN Macedonia, на тема сајбер безбедноста во Република Македонија. Целото интервју можете да го проследите во Дневникот на TV KLAN Macedonia.

Related Post

Гостување на Директорот на ЦБИ на ТВ АлфаГостување на Директорот на ЦБИ на ТВ Алфа

Директорот на ЦБИ, доц. д-р Александар Нацев гостуваше во емисијата „Што не е јасно“ на ТВ Алфа, во која ги изнесе своите ставови по однос на безбедносната состојба во државата, реформските закони од областа на безбедносниот сектор, како и безбедносните аспекти на корона кризата.

Гостување во емисијата „Несомнено“Гостување во емисијата „Несомнено“

Директорот на Центарот за Безбедносни Истражувања, доц. д-р Александар Нацев гостуваше во емисијата „Несомнено“ на ТВ Алфа, во која ги изнесе своите ставови по однос на пакет предлог законите за регулирање на процесот на следење комуникации. Особено внимание беше посветено да законските одредби кои ги регулираат контролните механизми на процесот за следење комуникации, кои се предвидени во Законот за следење комуникации  и во Законот за оперативно техничката агенција.