Гостување во емисијата „Несомнено“

Директорот на Центарот за Безбедносни Истражувања, доц. д-р Александар Нацев гостуваше во емисијата „Несомнено“ на ТВ Алфа, во која ги изнесе своите ставови по однос на пакет предлог законите за регулирање на процесот на следење комуникации. Особено внимание беше посветено да законските одредби кои ги регулираат контролните механизми на процесот за следење комуникации, кои се предвидени во Законот за следење комуникации  и во Законот за оперативно техничката агенција.

Изјава за ТВ КланИзјава за ТВ КланFacebookTweetEmailPrint Директорот на Центарот за безбедносни истражувања, доц. д-р Александар Нацев беше гостин во Дневникот на TV KLAN Macedonia, на тема сајбер безбедноста во Република Македонија. Целото интервју можете да

Гостување на Директорот на ЦБИ на ТВ АлфаГостување на Директорот на ЦБИ на ТВ АлфаFacebookTweetEmailPrint Директорот на ЦБИ, доц. д-р Александар Нацев гостуваше во емисијата „Што не е јасно“ на ТВ Алфа, во која ги изнесе своите ставови по однос на безбедносната состојба во