Center for Security Research ТВ гостувања Гостување на Директорот на ЦБИ на ТВ Алфа

Гостување на Директорот на ЦБИ на ТВ Алфа

Директорот на ЦБИ, доц. д-р Александар Нацев гостуваше во емисијата „Што не е јасно“ на ТВ Алфа, во која ги изнесе своите ставови по однос на безбедносната состојба во државата, реформските закони од областа на безбедносниот сектор, како и безбедносните аспекти на корона кризата.

Related Post

Гостување во емисијата „Несомнено“Гостување во емисијата „Несомнено“

Директорот на Центарот за Безбедносни Истражувања, доц. д-р Александар Нацев гостуваше во емисијата „Несомнено“ на ТВ Алфа, во која ги изнесе своите ставови по однос на пакет предлог законите за регулирање на процесот на следење комуникации. Особено внимание беше посветено да законските одредби кои ги регулираат контролните механизми на процесот за следење комуникации, кои се предвидени во Законот за следење комуникации  и во Законот за оперативно техничката агенција.

Изјава за ТВ КланИзјава за ТВ Клан

Директорот на Центарот за безбедносни истражувања, доц. д-р Александар Нацев беше гостин во Дневникот на TV KLAN Macedonia, на тема сајбер безбедноста во Република Македонија. Целото интервју можете да го проследите во Дневникот на TV KLAN Macedonia.