Категорија: Интервјуа

Интервју за Georgian Institute for Security PolicyИнтервју за Georgian Institute for Security PolicyДиректорот на ЦБИ, доц. д-р Александар Нацев даде интервју за престижниот Georgian Institute for Security Policy околу членството во НАТО, геополитичките случувања и регионалните динамики.

Интервју за порталот „Лидер“Интервју за порталот „Лидер“Директорот на ЦБИ, доц. д-р Александар Нацев даде интервју за порталот „Лидер„ за состојбите во одбраната и следните чекори кои треба да се преземат во насока на интеграцијата во НАТО Алијансата.