Center for Security Research Интервјуа Интервју за порталот „Лидер“

Интервју за порталот „Лидер“

Директорот на ЦБИ, доц. д-р Александар Нацев даде интервју за порталот „Лидер„ за состојбите во одбраната и следните чекори кои треба да се преземат во насока на интеграцијата во НАТО Алијансата.

Related Post

Интервју за Georgian Institute for Security PolicyИнтервју за Georgian Institute for Security Policy

Директорот на ЦБИ, доц. д-р Александар Нацев даде интервју за престижниот Georgian Institute for Security Policy околу членството во НАТО, геополитичките случувања и регионалните динамики.