РЕЛИГИОЗНИ ПРАШАЊА И НИВНОТО ВЛИЈАНИЕ ВРЗ НАЦИОНАЛНАТА БЕЗБЕДНОСТ НА БАЛКАНОТ

ЦБИ беше дел од истражувачки проект за справување со сајбер насилствоЦБИ беше дел од истражувачки проект за справување со сајбер насилствоFacebook0Tweet0Email0Print0 Раководителот на Секторот за полициски истражувања во Центарот за безбедносни истражувања м-р Оливер Ристески, беше еден од истражувачите во овој проект, и даде свој осврт на справувањето со сајбер