МЕЃУНАРОДЕН ТЕРОРИЗАМ -ЗАКАНА ЗА СВЕТСКИОТ МИР

Без ефикасен надзор – до повторување на историјатаБез ефикасен надзор – до повторување на историјатаFacebook0Tweet0Email0Print0 Сите добро знаеме дека безбедносниот сектор е еден од најчувствителните и најкритичните области на делување во рамките на една држава. При извршувањето на своите работни задачи, безбедносните служби честопати