Category: Guest Appearance on TV

Дебата на Директорот на ЦБИ на ТВ АлфаДебата на Директорот на ЦБИ на ТВ АлфаДиректорот на ЦБИ, доц. д-р Александар Нацев гостуваше во емисијата „Што не е јасно“ на ТВ Алфа, во која ги изнесе своите ставови по однос на моменталната политичка, безбедносна и здравствена состојба во државата.